Een kijkje in mijn keuken!

May 25, 2016 at 1:10 pm

Toen Stephanie van Great Little Kitchen mij benaderde voor de Great Little Kitchen Tour, was ik direct enthousiast! In deze rubriek deelt Stephanie ‘kijkjes in de keukens’ van andere food bloggers: leuk voor inspiratie en natuurlijk ook gewoon even ‘gluren’ in de keuken van een andere foodie :) Lees snel verder voor het kijkje in mijn keuken!

IMG_4467

Berndien bereidt keuken

Omschrijf je keuken

Mijn keuken is een moderne, lichte keuken die vrij minimalistisch is ingericht. Het is een woonkeuken met een kook(schier)eiland en een grote eettafel. De keuken is eigen ontwerp en hierdoor helemaal aangepast aan mijn wensen: een hoog werkblad, een heerlijk gasstel met wokbrander en grote ladenkasten.

Ik heb bewust gekozen voor een woonkeuken: ik vind het heerlijk om gezellig in de keuken te eten, of te koken terwijl mijn gasten lekker aan tafel zitten met een wijntje. Ik leef gewoon in mijn keuken, ideaal!

 

Deel je de keuken met iemand? Zoja, met wie?

Romy, mijn hondje, woont ook in de keuken. Verder deel ik de keuken met mijn vriend. Meestal kook ik, hoewel mijn vriend ook heerlijke dingen kan maken! Maar eigenlijk bemoeit hij zich in de praktijk het meeste met.. Lees verder

 

Knuf

Berndien